Baike ympäristöystävällinen kuppi kylpyhuone, Matkakuppeja, Meikki harjat pidike

Tietoja tästä kohteesta 1. HIENO TAITEELLINEN SUUNNITTELU: Hammasharjateline eco cups yksinkertainen muotoilu, kylpyhuone kuppi valmistettu luonnollisista raaka-aineista, Et voi missata näitä söpö kuppi. 2. KAIKKIIN TILANTEISIIN: Tätä kuppia voidaan käyttää kylpyhuoneen lisäksi myös astioissa. Erinomainen myös meikkiharjojen ja...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tietoja tästä kohteesta

1. HIENO TAITEELLINEN SUUNNITTELU: Hammasharjateline eco cups yksinkertainen muotoilu, kylpyhuone kuppi valmistettu luonnollisista raaka-aineista, Et voi missata näitä söpö kuppi.

2. KAIKKIIN TILANTEISIIN: Tätä kuppia voidaan käyttää kylpyhuoneen lisäksi myös astioissa. Erinomainen myös meikkiharjojen ja rajauskynien varastointiin Hammasharjateline kylpyhuoneen kupit Matkakuppeja työtason järjestäjälle

3.PERFECT MATCH : Yksinkertainen ja puhdas näkyvuussuunnittelu sopii täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneesi väriteemaan ja tuo sinulle luonnollisen ja mukavan kosketusaunnuksen viehätyksen. Ei vain voi olla hampaiden harjaus kuppi, vaan myös epävirallinen kuppi, voi käyttää sitä juomaan vettä, maitoa, juomaa ja niin edelleen.

4.PERFECT SIZE: Kupin halkaisija on noin 8,5 cm, korkeus noin 11 cm.Kapasiteetti:noin 300 ml (11 OZ), Tee täydellinen kumppani kotikäyttöön, toimistossa.

5.WORRY FREE MYYNNIN JÄLKEEN: Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille huolettomia ostospalveluita. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, lähetä meille palautetta, joka auttaa meitä palvelemaan sinua paremmin.

          image   image

image

Tuotetiedot

Väri : mikä tahansa pantone-väriimage   image  image

image  image  image

Asiakkaiden kysymykset & answe

Kysymys:1

1.Q: Onko astianpesukone turvallinen?

Hyvä ostaja, tämä astianpesukone on erittäin turvallinen.

Ans: Olen laittanut omani astianpesukoneeseen lämpökuivalla ja se oli hieno.

Ans:I Usko pois, mutta pesen omamme käsin kerran viikossa. Rakastan sitä ja käytämme sitä hammasharjoinamme.   Erinomainen laatu.


2.K:Onko värivalikoimaa enemmän?

Jossain laivastossa - Royal Blue. Se on kaunis.

Kyllä, valitse Pantonesta.Hot Tags: baike ympäristöystävällinen kuppi kylpyhuone, matkakuppeja, meikki harjat haltija, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkukauppa

Tutkimus

You Might Also Like