Baike Eco Puuvillapyyhe säilytysastiat laatikko kannella

Tietoja tästä kohteesta 💜KEEP TIDY & ORGANIZED - Container voi säilyttää puuvillapyöreitä, puuvillapyyhkeitä, puuvillapalloja, sieniä, meikkityynyjä ja muita kylpyhuone- tai kosmetiikkatarvikkeita tässä kirkkaassa astiassa, pitää työpöydän, laatikot ja tiskitilan siistinä ja järjestettynä. 💜 TUKEVA JA KESTÄVÄ - Valmistettu...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tietoja tästä kohteesta

  • 💜KEEP TIDY & ORGANIZED - Kontti voi säilyttää tässä kirkkaassa astiassa puuvillapyöreitä, puuvillapyyhkeitä, puuvillapalloja, sieniä, meikkityynyjä ja muita kylpyhuone- tai kosmetiikkatarvikkeita, pitää työpöydän, laatikot ja tiskitilan siistinä ja järjestettynä.

  • 💜STURDY JA DURABLE - Valmistettu istutuskuitumateriaalista, aina luonnollinen ja matta ilme. Pyyhkäisynäyteteline on vedenpitävä ja helppo puhdistaa. Pyyhi puhtaalla kostealla liinalla.

  • 💜 TULEE KANNELLA - Kannella koristeltu säiliö on erittäin käytännöllinen, mikä auttaa pitämään pölyn poissa ja helppo käyttää tai täyttää uudelleen. Pidä puuvillapyyhkeet siisteinä ja puhtaina.

  • 💜STYLISH DESIGN - Swab -laatikossa on tyylikäs muotoilu, koristeellinen korostus puuterihuoneeseen, kylpyhuoneen turhamaisuuteen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, pidä huoneesi tyylikkäänä.

  • 💜BOX MITAT - 10,6*10,6*10,8 cm

image


Tuotetiedot

Väri: Pantone väri image image image

 image image  image

Hot Tags: baike eco puuvilla pyyhkäisynäyte säilytysastiat laatikko kannella, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkukauppa

Tutkimus

You Might Also Like