Baike Biological Tech. Co., Ltd. on biologinen kasvinsuojeluyhtiö ympäristöystävällisten, innovatiivisten, muodikkaiden, trendikkäiden ja värikkäiden viljelijöiden toimittajana.

Meidän viljelijät käyttävät edistyneimpiä biologisesti hajoavia komposiitteja, jotka on valmistettu maatalousjätteistä ja pääaine on kasvikuitua. Olemme ottaneet parhaat tutkimus- ja kehitystyön asiantuntijat sekä merkittävät pääomasijoitukset, jotka ovat investoineet nykyisen teknologian kehittämiseen. Tämä täysin hallittava ja vakaa teknologia on ainutlaatuinen Baikelle. Koko tuotantoprosessi on suunniteltu niin, että tuotteemme ovat todella ympäristöystävällisiä.

Ammattitaitoisen tuotantoryhmämme omistaa erinomaiset mekaaniset laitteet, tuotantoprosessin tieteellinen suunnittelu, tiukka laadunvalvonta, huolellinen tehdasohjaus ja 5S-sivuston hallinta

 

Baike kiinnittää suurta huomiota ei vain tuotteisiin vaan myös asiakaspalveluun, jota pidetään osana Baike-tuotteiden osia. Asiakas on ensin Baikerin ylivoimainen palveluperiaate.

 

Ammattimaisen ulkomaan kaupan joukkue:

Olemme sitoutuneet ymmärtämään markkinoiden kysyntään vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja tarjoamaan asiakkaille laadukkaita palveluja. Uskomme, että Baike tuo sinulle ammattitaitoisen ja innokkaan palvelukokemuksen,


Yhtiön filosofia:

Ymmärtää itsetuntuntoa, edistyä, tekee kotityöstä täydellisen integraation luontoon.


Saavutus:

Yhtiöllä on 40 patenttia, joista kaksi on keksinnöllisiä patentteja ja yksi hyödyllisyysmalli.